Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode paprika
½ stuk(s)
Gele paprika
½ stuk(s)
Groene paprika
62.5 gram
Champignons
½ stuk(s)
Kleine rode ui
120 gram
Biefstukpuntjes
½ zakje(s)
Worcestershiresaus
50 gram
Geraspte belegen kaas
1.5 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Verhit 1 el olijfolie per persoon in een grote koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de paprikahelften, afgedekt, 5 - 6 minuten per kant met de deksel op de pan. Verlaag eventueel het vuur als de paprika’s te snel garen.
Snijd ondertussen de champignons in plakken. Snijd de rode ui in halve ringen. Bestrooi de biefstukpuntjes met peper en zout.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in dezelfde koekenpan. Voeg de rode ui en champignons toe en bak 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Voeg de biefstukpuntjes toe en bak 1 - 3 minuten, of tot de gewenste gaarheid (zie Tip). Blus af met de Worcestershiresaus.
Schep de rode ui, champignons en biefstukpuntjes in de paprikahelften. Leg de paprikahelften met de vulling naar boven in de koekenpan. Strooi de geraspte belegen kaas over de paprikahelften. Doe de deksel op de pan en gaar de paprikahelften op middelhoog vuur, tot de kaas is gesmolten. Serveer 3 gevulde paprika’s per persoon.