Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
½ pièce(s)
Poivron rouge
½ pièce(s)
Poivron jaune
½ pièce(s)
Poivron vert
62.5 g
Champignons
½ pièce(s)
Petit oignon rouge
120 g
Émincés de bœuf
½ sachet(s)
Sauce Worcestershire
50 g
Gouda mi-vieux râpé
1.5 cs
Huile d'olive
à votre goût
Poivre et sel
Halveer de paprika’s in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Verhit 1 el olijfolie per persoon in een grote koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de paprikahelften, afgedekt, 5 - 6 minuten per kant met de deksel op de pan. Verlaag eventueel het vuur als de paprika’s te snel garen.
Snijd ondertussen de champignons in plakken. Snijd de rode ui in halve ringen. Bestrooi de biefstukpuntjes met peper en zout.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in dezelfde koekenpan. Voeg de rode ui en champignons toe en bak 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Voeg de biefstukpuntjes toe en bak 1 - 3 minuten, of tot de gewenste gaarheid (zie Tip). Blus af met de Worcestershiresaus.
Schep de rode ui, champignons en biefstukpuntjes in de paprikahelften. Leg de paprikahelften met de vulling naar boven in de koekenpan. Strooi de geraspte belegen kaas over de paprikahelften. Doe de deksel op de pan en gaar de paprikahelften op middelhoog vuur, tot de kaas is gesmolten. Serveer 3 gevulde paprika’s per persoon.