Broodje roerei met avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Broodje roerei met avocado

Broodje roerei met avocado

Met zuurdesembrood

Goedemorgen!

Allergenen:
Gluten
Soja
Sesamzaad
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

(Bevat Gluten, Soja, Sesamzaad)

½ stuk(s)

Avocado

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2577 kJ
Energie (kcal)616 kcal
Vetten28 g
waarvan verzadigd8.7 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers1.8 g
Vezels5 g
Eiwitten25 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het zuurdesembrood 8 minuten inde oven.

2

Snijd ondertussen de avocado doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.

3

Kluts de eieren met een vork of garde in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak al roerend een roerei.

4

Snijd het brood open, bestrijk met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Bestrooi met extra peper en zout naar smaak.