
Orecchiette is een typische pasta uit Apulië, een regio in Zuid-Italië. De naam hebben ze te danken aan hun vorm, die lijkt op kleine oren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Orecchiette
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Lupine, Ei)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
125 gram
Kastanjechampignons
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
75 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
15 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
[Plantaardige] boter
75 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.


