De cashew is technisch gezien geen noot omdat cashews niet binnenin een vrucht groeien, maar aan de buitenkant van de vrucht: de cashewappel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Paprika
¼ stuk(s)
Rode peper
110 gram
Kipgehakt met Oosterse kruiden
1 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
7.5 gram
Knoflookpuree
10 gram
Cashewstukjes
½ stuk(s)
Sjalot
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart. Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus of laat achterwege. Je kunt eventueel na serveren nog sojasaus naar smaak toevoegen.
Tip: Tip: Lukt het niet om de mihoen te breken, bereid dan alle mihoen en voeg daarna de aangegeven hoeveelheid toe aan het gerecht. De overige mihoen kan je de dag erna lekker opbakken met een eitje en sojasaus!
Tip: Wist je dat cashewnoten rijk zijn aan ijzer en zink? Dit zijn twee belangrijke mineralen voor het lichaam. Zink ondersteunt onder andere je afweersysteem en ijzer is belangrijk voor je energieniveau.