De zoete Aziatische saus, gember, sojasaus en knoflookpuree geven veel smaak aan dit gerecht. En al deze smaken zet jij al binnen 20 minuten op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Rode peper
200 gram
Kipgehakt met Indonesische kruiden
2 zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)20 ml
Sojasaus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)15 gram
Knoflookpuree
20 gram
Cashewstukjes
(BevatNoten, CashewnotenKan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)1 stuk(s)
Sjalot
100 gram
Noedels
(BevatGluten, Tarwe)naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de sojasaus of laat achterwege. Je kunt eventueel na serveren nog sojasaus naar smaak toevoegen.
Tip: Wist je dat cashewnoten rijk zijn aan ijzer en zink? Dit zijn twee belangrijke mineralen voor het lichaam. Zink ondersteunt onder andere je afweersysteem en ijzer is belangrijk voor je energieniveau.