Skip to main content
Mini-hamburgers en kipsaté

Mini-hamburgers en kipsaté

met pindasaus en whiskeysaus

Gezellig avondje gourmetten? Bouw een burgertje of rijg je eigen kipsaté.

Allergenen:
Mosterd
Ei
Soja
Pinda's

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Mini-hamburgerbroodje

40 gram

Uienchutney

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat: Mosterd, Ei)

60 gram

Pindasaus

(Bevat: Soja, Pinda's)

25 gram

Barbecuesaus

(Bevat: Mosterd)

50 gram

Kipsatéblokjes

2 stuk(s)

Wildzwijnburger

Voedingswaarden

Energie (kJ)2473 kJ
Energie (kcal)591 kcal
Vetten47.3 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten15.9 g
waarvan suikers13.8 g
Vezels1.2 g
Eiwitten25.4 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1
  • Verhit de pindasaus vlak voor serveren in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de pindasaus.
  • Serveer de hamburgers met de uienchutney, whiskeysaus en barbecuesaus.
     

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders