
Kippendij is een geliefd stukje van de kip. Het vlees is donkerder en iets vetter dan de filet, waardoor het lekker mals en extra vol van smaak is.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Kippendij met bot
50 gram
Witte kool en wortel
2 stuk(s)
Pitabroodje
½ stuk(s)
Tomaat
¼ head
Botersla
5 gram
Gezouten pinda's
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
40 gram
Uienchutney
naar smaak
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
1 tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
1 el
Witte balsamicoazijn

Tip: Je kunt ook je handen gebruiken om het kippenvlees mooi klein te scheuren.


Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.

Tip: Serveer dan 1 gevuld pitabroodje en serveer de overige pulled chicken en salade ernaast. Bewaar het tweede pitabroodje, overige mayonaise en chutney voor de lunch de volgende dag.