Met dit recept tover je 250 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Aubergine
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
75 gram
Volkoren couscous
¼ stuk(s)
Citroen
40 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
20 gram
Pistachenoten
5 gram
Verse bladpeterselie
½ zakje(s)
Za'atar
20 gram
Rucola
25 gram
Feta
½ el
Olijfolie
125 ml
Water
⅓ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.5 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist jij dat de eerste aubergines in Europa de vorm hadden van een ei? Daarom worden ze in het Engels ''eggplant'' genoemd. Veel eiwitten bevatten aubergines echter niet, maar ze bevatten wel veel vitamine C en foliumzuur.
Tip: Bak de pistachenoten 3 - 5 minuten mee met de aubergine in de oven voor een geroosterde smaak.