Deze viswraps zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de wraps nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een wrap maken. De mangochutney geeft de wraps een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De viswraps zijn ook koud erg lekker.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Koolvishaasje
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Limoen
100 gram
Witte kool en wortel
3 stuk(s)
Witte tortilla
20 gram
Mangochutney
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Préchauffez le four à 200 degrés. Tamponnez le filet de colin avec de l'essuie-tout. Arrosez-le ensuite avec l'huile d'olive, assaisonnez-le avec les épices mexicaines et du sel. Enfournez le filet de colin 8 à 12 minutes sur une plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé.
Pendant ce temps, coupez la tomate en petits cubes et ciselez la coriandre grossièrement.
Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!
Pressez le jus du citron vert. Dans un bol, mélangez le chou et la carotte avec la mayonnaise et 1 cc de jus de citron vert par personne. Salez et poivrez.
Enveloppez les tortillas dans du papier aluminium et enfournez-les 2 à 3 minutes.
Effilochez le filet de colin à l'aide de deux fourchettes, afin d'obtenir des petits morceaux.
Dans des bols séparés, servez la salade de chou et de carotte, le colin, les cubes de tomates, le chutney de mangue, la coriandre, pour que chacun puisse garnir sa propre tortilla à sa guise.