Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

met mangochutney, tomaat en koriander

Deze viswraps zouden niet misstaan op een Mexicaanse fiesta! Serveer alles wat je voor de wraps nodig hebt in aparte schaaltjes, zo kan iedereen zelf een wrap maken. De mangochutney geeft de wraps een zoet-zure twist. Heb je nog wat over? De viswraps zijn ook koud erg lekker.

Labels:
Familie
Eet mij eerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Koolvishaasje

⅓ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

1 stuk(s)

Tomaat

2.5 gram

Verse koriander

¼ stuk(s)

Limoen

100 gram

Witte kool en wortel

3 stuk(s)

Witte tortilla

20 gram

Mangochutney

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)787 kcal
Energie (kJ)3293 kJ
Vetten42 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten68 g
waarvan suikers20 g
Vezels4.8 g
Eiwitten30 g
Zout2 g

Benodigdheden

Bakpapier
Bakplaat
Keukenpapier
Kom
Aluminiumfolie

Instructies

Préparer le poisson
1

Préchauffez le four à 200 degrés. Tamponnez le filet de colin avec de l'essuie-tout. Arrosez-le ensuite avec l'huile d'olive, assaisonnez-le avec les épices mexicaines et du sel. Enfournez le filet de colin 8 à 12 minutes sur une plaque de cuisson recouverte de papier sulfurisé.

Couper
2

Pendant ce temps, coupez la tomate en petits cubes et ciselez la coriandre grossièrement.

Tip: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C, E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!

Préparer la salade
3

Pressez le jus du citron vert. Dans un bol, mélangez le chou et la carotte avec la mayonnaise et 1 cc de jus de citron vert par personne. Salez et poivrez.

Réchauffer les tortillas
4

Enveloppez les tortillas dans du papier aluminium et enfournez-les 2 à 3 minutes.

Effilocher le poisson
5

Effilochez le filet de colin à l'aide de deux fourchettes, afin d'obtenir des petits morceaux.

Servir
6

Dans des bols séparés, servez la salade de chou et de carotte, le colin, les cubes de tomates, le chutney de mangue, la coriandre, pour que chacun puisse garnir sa propre tortilla à sa guise.