Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Voeg deze week dit speciale brownierecept toe aan je box. In het beslag gaan stroopwafelkruimels, gebrande amandelen en nog meer chocola! Alsof brownies niet al een feestje genoeg zijn.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
8 gram
Gezouten amandelen
80 gram
Mix voor chocoladecake
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten: Soja, Noten, Sesamzaad, Ei)
⅖ stuk(s)
Ei
⅕ pak(ken)
Daelmans - Mini-stroopwafels
20 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Gluten, Pinda's)
15 gram
[Plantaardige] boter
15 ml
Water
Sortez le beurre du réfrigérateur, pesez-le et coupez-le en dés. Laissez-le à température ambiante. Préchauffez le four à 180°C (chaleur tournante) ou 200°C (électrique). Recouvrez le moule à gâteau de 20 x 20 cm de papier sulfurisé. Concassez grossièrement les amandes grillées. Pesez la quantité requise de gaufres au sirop et cassez-les en gros morceaux.
Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.
Dans le grand bol, mélangez au fouet la préparation pour gâteau au chocolat avec 80 ml d'eau, le beurre et 2 œufs pour obtenir un tout homogène. Ajoutez les amandes concassées et les pépites de chocolat, puis mélangez bien.
Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.
Versez la pâte dans le moule recouvert de papier sulfurisé. Saupoudrez-la de miettes de gaufre au sirop. Enfournez le brownie 20 à 25 minutes. Il est prêt lorsque des fissures apparaissent sur le dessus.
Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.
Sortez le brownie du four et laissez-le refroidir 5 minutes. Découpez-le en 10 parts environ et servez-les une par une depuis le moule.