Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten.
Kies deze week voor havermoutrepen met dadels en pecannoten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
0.24 stuk(s)
Banaan
5.6 gram
Pecanstukjes
(Bevat: Pecannoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
30 gram
Havermout
(Bevat: Haver Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5.6 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
7 gram
Dadelstukjes
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
7 gram
Abrikozenstukjes
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad, Soja)
0.14 el
Zonnebloemolie
0.14 el
Honing [of plantaardig alternatief]
Verwarm de oven voor op 200 graden. Prak de bananen in een kom fijn met een vork fijn. Verwarm in een kleine steelpan 3 el zonnebloemolie met de honing en meng goed. Voeg de geprakte banaan toe als de honing vloeibaar is geworden. Meng goed en verwarm het geheel 1-2 minuten op laag vuur.
Bekleed een ovenschaal van 20 x 20 cm met bakpapier. Hak de pecanstukjes fijn. Meng in een kom de havermout, kokosrasp, dadelstukjes, abrikozenstukjes, pecanstukjes en een mespuntje zout met 3 el water. Voeg vervolgens het banaanmengsel toe en meng tot het een plakkerig deeg wordt.
Vul de ovenschaal met het mengsel. Verspreid het mengsel en druk goed aan met de bolle kant van een lepel of een spatel.
Plaats de ovenschaal 25-30 minuten in de oven, of tot de bovenkant goudbruin kleurt. Laat ongeveer 15 minuten afkoelen en snijd in repen van 2 cm breed.
Tip: De repen zijn drie tot vier dagen houdbaar als je ze tussen twee bakpapiertjes bewaart in een koektrommel.