Deze Franse klassieker heeft 2 uur nodig om te sudderen op het fornuis, maar is het helemaal waard! Je serveert de kipdrumsticks in rodewijnsaus met aardappelpuree.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
375 gram
Kastanjechampignons
2 stuk(s)
Wortel
6 stuk(s)
Kipdrumsticks met baharat-marinade
185 ml
Rode wijn
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet)
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat: Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
1 stuk(s)
Laurierblad
20 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
1000 gram
Aardappelen
1 snufje
Nootmuskaat
120 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
7 el
[Plantaardige] boter
2 el
Bloem
¾ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
2 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout