Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze kaneelpannenkoek krijgt niet alleen een lekkere maar ook een letterlijke twist. Je mengt een deel van het beslag met kaneelsuiker en tekent hiermee een mooie spiraal direct in de pan.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
2 tl
Gemalen kaneel
150 gram
Tarwebloem
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
250 ml
Biologische boeren karnemelk
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
1 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Peer
150 gram
Yoghurt op z'n Grieks
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
4 el
[Plantaardige] boter
2 el
Bruine basterdsuiker
2 el
Suiker
1 el
Zonnebloemolie
½ tl
Zout