Dit gerecht is deels geïnspireerd op aubergine caponata, een Siciliaans gerecht gemaakt van aubergine, tomaat, ui, kappertjes en azijn, voor een soort zoete en scherpe relish.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Aubergine
40 gram
Parelgerst
(Bevat: Gerste Kan bevatten: Glutenhaltiges Getreide)
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Amandelnoten Kan bevatten: Erdnüsse, Schalenfrüchte, Sesamsamen)
10 gram
Kappertjes
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
½ zakje(s)
BBQ-rub
100 gram
Passata
5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Sellerie)
1 stuk(s)
Kabeljauwfilet
(Bevat: Pesce)
1 el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout