De rookworst in dit recept is op ambachtelijke wijze gemaakt - met duurzaam varkensvlees en gerookt boven beukenhout.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Mix van gesneden wortel en ui
10 gram
Mix van ajuin en look
100 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
1 stuk(s)
Varkensrookworst
½ stuk(s)
Tomaat
75 gram
Bruin meergranen pistolet
25 gram
Geraspte belegen kaas
2.5 gram
Verse bladpeterselie
½ el
[Plantaardige] boter
350 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem.
Tip: Besmeer de plakken brood eventueel eerst met een laagje mosterd.