Dit veelzijdige ontbijt heeft zijn weg gevonden van de Mexicaanse ranch (vandaar huevos rancheros) naar hippe brunchtafels en zelfs de dinertafel.
½ pak(ken)
Cannellinibonen
¼ stuk(s)
Limoen
1 stuk(s)
Knoflookteen
0.64 stuk(s)
Lente-ui
⅓ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
2 stuk(s)
Ei
15 gram
Geraspte cheddar
3 stuk(s)
Witte tortilla
½ stuk(s)
Avocado
25 gram
Biologische zure room
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
Tip: Het ei is gaar als het eiwit ondoorzichtig is geworden maar de dooier nog zacht is. Gaar langer door als je van een harde dooier houdt.
Tip: Halveer de avocado in de lengte. Draai de helften van elkaar en haal de pit eruit. Snijd het vruchtvlees in blokjes en haal de blokjes er met een lepel uit.
Tip: Wist je dat dit gerecht door de bonen en de hoeveelheid groente al 50% van de ADH vezels bevat?