Dit gerecht zet je supersnel op tafel omdat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Kippendijreepjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
150 gram
Noedels
(BevatGluten, Tarwe)300 gram
Oosterse groentemix
50 gram
Teriyakisaus
(BevatGluten, Tarwe, Soja)10 gram
Ongezouten pinda's
(BevatPinda'sKan bevattenNoten, Sesamzaad)2 cm
Verse gember
1 stuk(s)
Komkommer
10 ml
Sesamolie
(BevatSesamzaad)10 ml
Sojasaus
(BevatGluten, Tarwe, Soja)2 tl
Wittewijnazijn
2 el
Zonnebloemolie
½ stuk(s)
Kippenbouillonblokje
1 el
Ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat dan het bouillonblokje achterwege of gebruik een zoutarme bouillon.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.