Vind je het leuk om het gevulde bladerdeeg er extra mooi uit te laten zien? Snijd de zijkanten van het deeg dan in en vlecht het dicht over de vulling heen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Kipgehakt met Mediterrane kruiden
100 gram
Broccoli
25 gram
Kruidenroomkaas
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
15 gram
Geraspte Goudse kaas
¼ roll(s)
Bladerdeeg
1.5 stuk(s)
Tomaat
2.5 gram
Verse bieslook
½ el
Witte balsamicoazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Het kipgehakt gaat straks in het bladerdeeg en mag daarom niet te vochtig zijn. Giet dus goed af.
Tip: Om een mooi glimmend laagje aan het bladerdeeg te geven, kun je het deeg voor het bakken met een kwastje insmeren met melk.