In dit recept maak je zelf flatbread! Je maakt het deeg met slechts 3 ingrediënten, namelijk bloem, yoghurt en bakpoeder. Omdat er geen gist gebruikt wordt, hoeft het deeg niet te rijzen en zet je snel en eenvoudig je eigen flatbread op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Tarwebloem
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
7 gram
Bakpoeder
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Gluten, Ei, Lupine, Melk (inclusief lactose), Soja)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola en veldsla
50 gram
Passata
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De gesnipperde ui gaat rauw in de salade. Houd je niet van rauwe ui? Snijd dan de hele ui in ringen en bak mee met de courgette.