Bulgaarse yoghurt met nectarine, meloen, muesli en verse munt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bulgaarse yoghurt met nectarine, meloen, muesli en verse munt

Bulgaarse yoghurt met nectarine, meloen, muesli en verse munt

Goedemorgen!

Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
•Gluten
•Noten
•Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 ml

Biologische Bulgaarse yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Nectarine

8 leaves

Verse munt

(Kan bevatten Selderij)

40 gram

Muesli

(Bevat Gluten, Noten, Sulfiet)

½ stuk(s)

Cantaloupemeloen

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1464 kJ
Energie (kcal)350 kcal
Vetten8 g
waarvan verzadigd4.1 g
Koolhydraten53 g
waarvan suikers44.9 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout0.5 g

Instructies

1

Verdeel de yoghurt over de ontbijtkommen. Snijd de nectarine door de helft, verwijder de pit en snijd in blokjes. Snijd de verse munt fijn. Roer de helft van de munt door de yoghurt. Verdeel de nectarine en muesli over de kommen en garneer met de overige munt.

2

Snijd de meloen doormidden. Verwijder met een lepel de zaadjes en snijd de meloen in parten. Serveer de meloen apart bij de yoghurt.