HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBiefstukpuntjes Met Volkoren Noedels
topBanner
Biefstukpuntjes met volkoren noedels

Biefstukpuntjes met volkoren noedels

met zoete Aziatische saus, Oosterse groentemix en gomasio

Supersnel
Lees meer

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Labels:Lekker snel
Allergenen:VisGlutenbevattende granenTarweSojaSesamzaadMelk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingrediënten
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6
Ingrediëntenarrow down iconarrow down icon
Hoeveelheden
1
2
3
4
5
6

200 gram

Biefstukpuntjes

10 ml

Vissaus

(BevatVis)

20 gram

Geraspte verse gember, knoflook en rode peper

400 gram

Oosterse groentemix

100 gram

Volkoren noedels

(BevatGlutenbevattende granen, Tarwe)

1 zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(BevatGlutenbevattende granen, Soja)

1 zakje(s)

Gomasio

(BevatSesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

1 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

1 el

Ketjap

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2234 kJ
Energie (kcal)534 kcal
Vetten18.0 g
waarvan verzadigd7.0 g
Koolhydraten58 g
waarvan suikers19.0 g
Vezels8 g
Eiwitten29 g
Zout3.0 g
Benodigdheden
Benodigdhedenarrow down iconarrow down icon
Pan met deksel
Kom
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Koekenpan
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de noedels. Haal de biefstukpuntjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Meng de biefstukpuntjes in een kom met de vissaus en ketjap. Dek af met aluminiumfolie en zet opzij tot gebruik. Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan. Bak de mix van gember, knoflook en rode peper 1 minuut aan.

2

Voeg de Oosterse groentemix bij de gember, knoflook en rode peper en bak 4 - 6 minuten. Kook ondertussen de noedels 3 - 4 minuten in de pan met deksel. Giet vervolgens af, voeg de noedels samen met de zoete Aziatische saus toe aan de groenten en meng goed door. Bak het geheel nog 2 minuten.

3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg, als de pan goed heet is, de biefstukpuntjes toe. Bak de biefstukpuntjes 4 - 6 minuten, of tot gaar. Breng op smaak met peper en zout.

4

Schep de noedels met groenten in diepe borden. Verdeel de biefstukpuntjes erover. Garneer met de gomasio.