Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

Met kaneel en honing

Beoordeeld met 2.9 / 4
Lees meer

Goedemorgen!

Allergenen:EiMelk (inclusief lactose)
Voorbereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidsgraadNiveau 2
Ingrediënten
hoeveelheden
Ingrediënten
hoeveelheden

2 stuks

Banaan

4 stuks

Vrije-uitloopei

(BevatEi)

30 g

Lijnzaad

(Kan sporen van allergenen bevatten)

6 stuks

Perssinaasappel

1 tl

Gemalen kaneel

2 el

Roomboter

(BevatMelk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 pot

Honing

snufje

Zout

Voedingswaarden
Voedingswaarden
Energie (kJ)2314 kJ
Energie (kcal)553 kcal
Vetten26.0 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers45.1 g
Vezels18 g
Eiwitten8 g
Zout0.6 g
Benodigdheden
Benodigdheden
Kom
Koekenpan
InstructiesPDF
Instructies
1

Prak de bananen met een vork in een kom

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met een vork tot een beslag.

3

Verhit 1/4 van de roomboter in een koekenpan en bak van 1/4 van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het verse sap.