Banaanpannenkoeken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Banaanpannenkoeken

Banaanpannenkoeken

Met kaneel en honing

Goedemorgen!

Allergenen:
Eieren
•Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd15 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Banaan

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

30 gram

Lijnzaad

(Kan bevatten Soja, Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

6 stuk(s)

Perssinaasappel

1 tl

Gemalen kaneel

Zelf toevoegen

1 jar

Honing

snufje

Zout

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2314 kJ
Energie (kcal)553 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers45.1 g
Vezels18 g
Eiwitten8 g
Zout0.6 g

Benodigdheden

•Kom
•Koekenpan

Instructies

1

Prak de bananen met een vork in een kom

2

Voeg de eieren, de helft van het lijnzaad en een snufje zout toe en roer met een vork tot een beslag.

3

Verhit 1/4 van de roomboter in een koekenpan en bak van 1/4 van het beslag een kleine pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit met het overige beslag.

4

Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

5

Verdeel de pannenkoeken over de borden, schenk de honing erover en bestrooi met kaneel en het overige lijnzaad. Serveer met het verse sap.