Skip to main content
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing
Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Amandelpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Aux myrtilles et au miel

4.4
(18)

Goedemorgen!

Allergenen:
Ei
Noten
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Ei

(Bevat: Ei)

50 gram

Amandelmeel

(Bevat: Noten)

150 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

1 stuk(s)

Honing

snufje

Zout

1 el

Roomboter

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

50 gram

Bloem

Voedingswaarden

Energie (kJ)1531 kJ
Energie (kcal)366 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd3.7 g
Koolhydraten27 g
waarvan suikers24.2 g
Vezels3 g
Eiwitten16 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Kluts de eieren in een kom.

2

Voeg de bloem, amandelmeel, melk, blauwe bessen en een snufje zout toe aan de eieren en meng met een garde tot een beslag.

3

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak van het beslag 1 pannenkoek per persoon.

4

Verdeel de pannenkoeken over de borden en schenk de honing erover.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders