
Voor deze pannenkoekjes heb je maar een klein beetje bloem nodig: de banaan zorgt namelijk ook voor binding! Zo heb je binnen een paar minuten heerlijke pannenkoeken op tafel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
65 gram
Blauwe bessen
2 stuk(s)
Banaan
3 stuk(s)
Ei
(Bevat: Ei)
1.5 tl
Gemalen kaneel
20 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten: Noten, Sesamzaad, Pinda's)
½ tl
Zout
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Bloem
Tip: Deze pannenkoekjes maak je het beste met rijpe bananen. Zijn de bananen nog niet helemaal rijp? Gebruik een staafmixer of blender om de bananen makkelijker te kunnen prakken.
Tip: Ben je geen liefhebber van blauwe bessen of kokosrasp? Laat deze dan achterwege en voeg nog 1 el bloem toe aan het beslag. Gebruik de blauwe bessen en kokosrasp eventueel later nog als garnering.