Dit wordt comfortabel tafelen vol huisgemaakte smaken. De gegrilde kipfilet wordt met basilicum, oregano en knoflook gekruid, en met een crèmesaus van zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en spinazie overgoten. En het bijgerecht? Courgette-spaghetti om het laatste beetjes saus lekker mee op te slurpen - eet smakelijk.
Ingrediënten: 36% tomatensaus (room (melk), ui, bladspinazie, 6% gedroogde tomatenpuree, olijfolie, parmezaanse kaas (melk), knoflook, 1,3% tomatenpuree, maïszetmeel, natuurlijk aroma), 32% gemarineerde kipfilet (89% gegaarde kipfilet (87% kippenvlees, water, zout), 11% marinade (olijfolie, rode wijnazijn, kruiden, specerijen, knoflookgranulaat), 30% courgette, olijfolie, melkzuurbacteriën.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
Kruid Gemarineerde Kipfilet
Courgette
Room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Ui
Spinazie
Gedroogde tomaten
Olijfolie pomace
Parmezaanse kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
Knoflook
Tomatenpuree
Maiszetmeel
Kruiden
Specerijen
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.