Receptontwikkelaar June: "Fatteh is een populair gerecht uit het Midden-Oosten. Het is niet alleen heerlijk, maar ook een briljante manier om oude pita of platbrood te gebruiken! Mijn favoriete eigenschap van fatteh, afgezien van de verschillende lagen, romige, knapperige textuur en hartige kruiden, is dat je het gerecht samen eet en deelt."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Biologische volle yoghurt
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Knoflookteen
15 gram
Tahin
¼
Tomatenpuree
½ pak(ken)
Kikkererwten
5 gram
Verse bladpeterselie
½ zakje(s)
Ras el hanout
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Volkoren Libanees flatbread
10 gram
Walnootstukjes
½ el
Olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Water voor saus
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout