Vandaag geef je een geheel nieuwe draai aan je pasta met het beste van chili sin carne. Alleen de pasta zelf verklapt zijn oorsprong nog: tolletjes in de kleuren van de Italiaanse vlag.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
3 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
5 gram
Verse koriander
90 gram
Trottole tricolore
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
140 gram
Maïs in blik
1 pak(ken)
Rode kidneybonen
1 pak(ken)
Tomatenblokjes
65 gram
Rode kerstomaten
25 gram
Geraspte cheddar
25 gram
Biologische zure room
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat kidneybonen van alle bonen het hoogste vezelgehalte hebben? Per 100 gram bevatten ze bijna 1/3 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dit gerecht bevat daardoor per portie al bijna 50% van de ADH vezels!