Amandelen, vaak verward met noten, zijn eigenlijk zaden van de amandelboom (Prunus dulcis). Hierdoor behoren amandelen tot de steenvruchtfamilie, net als perziken en abrikozen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Bulgur
75 gram
Vegan kipstukjes
20 gram
Mix van ajuin en look
½ stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
20 gram
Gedroogde cranberry's
50 gram
Biologische volle yoghurt
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
10 gram
Gezouten amandelen
¼ stuk(s)
Citroen
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
150 ml
Water
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat tomaten veel voordelen hebben voor je gezondheid? Ze zijn rijk aan vitamine A, C en E én lycopeen. Lycopeen is een antioxidant en beschermt onze cellen tegen schadelijke invloeden. Hoe rijper de tomaat, hoe meer lycopeen!