Deze Skipjack tonijn van Fish Tales wordt met hengel en lijn gevangen, wat zorgt voor minimale bijvangst. Mede hierdoor verdient deze vis het duurzame MSC-keurmerk.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
1 blik(ken)
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
50 gram
Mayonaise
1 stuk(s)
Wortelbroodje
1 stuk(s)
Tomaat
2 stuk(s)
Ei
40 gram
Mesclun
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Mosterd
½ el
Olijfolie
1 el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Wittewijnazijn
Tip: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen, win-win-win dus!
Tip: Houd je niet van rauwe rode ui? Bak de ui dan een paar minuten in een koekenpan.