
Risottorijst is zeer geschikt voor dit gerecht omdat de korrels meer zetmeel bevatten dan andere rijstsoorten. Dit zorgt voor een extra romige structuur.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Risottorijst
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met basilicum
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Laurierblad
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Vers basilicum
(Kan bevatten: Selderij)
1 takje(s)
Verse rozemarijn
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Selderij, Soja, Tarwe, Ei, Mosterd)
250 ml
Zoutarme runderbouillon
1 el
[Plantaardige] boter
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout





