Deze falafelballetjes zijn gemaakt van kikkererwten en gekruid met komijn, knoflook en koriander. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en vitamine B12!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Falafel
(Kan bevatten: Haver, Mosterd, Soja, Tarwe, Gerst, Gluten)
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Mini-komkommer
stuk(s)
Komkommer
25 gram
Radicchio en romaine
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
50 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bladpeterselie en munt
(Kan bevatten: Selderij)
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat: Gluten, Tarwe)
1.5 el
Olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
1 tl
Suiker
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Conseil : Vous préchauffez le four pour y réchauffer le pain pita plus tard, mais vous pouvez aussi choisir de le faire au grille-pain.
Conseil : Vous servez l'oignon cru. Si vous ne l’appréciez pas ainsi, faites-le cuire avec l'aubergine.