Pulled pork is niet weg te denken uit de Amerikaanse BBQ-cultuur. Het is zelfs zó populair dat ze er een National Pulled Pork Day voor hebben!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
400 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
150 gram
Pompoenblokjes
⅔ zakje(s)
BBQ rub
300 gram
Pulled pork
1 takje(s)
Verse rozemarijn
50 gram
Crème fraîche
(BevatMelk (inclusief lactose))½ roll(s)
Bladerdeeg
(BevatTarwe, Gluten)10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevattenPinda's, Noten, Sesamzaad)½ stuk(s)
Appel
½ stuk(s)
Citroen
40 gram
Mayonaise
(BevatMosterd, Eieren)100 gram
Rodekool, wittekool en wortel
150 gram
Sperziebonen
50 gram
Piccalilly
(BevatTarwe, Gluten, Mosterd, Soja)stuk(s)
Leffe 0.0%
150 ml
Kippenbouillon
3 el
Olijfolie
1 el
Rodewijnazijn
Tip: Om afwas te besparen kun je de aardappelen ook direct op de bakplaat met bakpapier mengen met de olijfolie, peper en zout.
Tip: 1. Trek eventuele grote stukken pulled pork voorzichtig met 2 vorken uit elkaar. 2. Is de vulling erg vochtig? Haal de laatste paar minuten het deksel van de pan en kook in op hoog vuur.