
Dit gerecht heeft het allemaal: van malse biefstukreepjes tot zachte witte kaas en knapperige amandelen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
25 gram
Gesneden ui
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
75 gram
Wortelschijfjes
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Biefstukreepjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Gezouten amandelen
(Bevat: Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
½ el
Rodewijnazijn
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan 1/4 bouillonblokje per persoon.
.

Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.

