
Stoven is een kooktechniek waarbij voedsel licht wordt gebakken voordat het wordt gestoofd of gekookt in een kleine hoeveelheid vloeistof. Het is perfect om voedsel sappig te houden en veel smaak te geven!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
2.5 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten: Selderij)
1 snufje
Nootmuskaat
250 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Prei
25 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Gluten, Tarwe)
40 gram
Cranberrychutney
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten: Soja, Tarwe, Ei, Mosterd, Selderij)
30 ml
[Plantaardige] melk
1.25 el
[Plantaardige] boter
125 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout




Tip: Maak je het gehaktbrood voor meer dan twee personen? Dan kan het langer duren voordat het brood gaar is. Verleng de oventijd en houd de garing goed in de gaten. Leg eventueel wat klontjes boter op het gehaktbrood - zo wordt het nog smeuïger!

