Dit heerlijke Oosterse noedelgerecht zet je binnen 20 minuten op tafel! De kippendij is al voor je gekruid en de groenten zijn vast gesneden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
200 gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
naar smaak
Peper en zout
1 el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Zoutarme] ketjap manis
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Tip: Let jij op je zout-inname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en de helft van de ketjap. Je kunt eventueel naar smaak extra toevoegen na serveren.