De kippendij is gekruid met vijfkruidenpoeder - veel gebruikt in de Aziatische keuken met een combinatie van vijf smaken: zoet, zout, zuur, bitter en pittig.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Rode peper
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Kippendijreepjes met kebabkruiden
200 gram
Groentemix: paprika, prei, wortel en kool
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
100 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
1 el
Zonnebloemolie
1.5 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Pour les nouilles, portez un bon volume d’eau à ébullition dans la casserole. Épépinez et émincez le piment rouge. Émincez ou écrasez l’ail.
Faites chauffer l’huile de tournesol dans le wok et cuire le poulet, l'ail et le piment rouge 2 à 3 minutes à feu moyen-vif. Ajoutez le mélange de légumes. Ajoutez la sauce soja et le ketjap. Poursuivez la cuisson 5 à 7 minutes à couvert. Salez et poivrez à votre goût.
Tip: (s) Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart. Tip: Let jij op je zout-inname? Gebruik dan de helft van de sojasaus en de helft van de ketjap. Je kunt eventueel naar smaak extra toevoegen na serveren.
Pendant ce temps, brisez les nouilles au-dessus de la casserole et, à couvert, faites-les cuire 3 à 4 minutes à feu moyen-vif. Ensuite, égouttez. Ajoutez les nouilles au wok et faites-les sauter 1 minute à feu vif.
Servez le plat sur les assiettes. Ajoutez de la ketjap au goût.