De kippendij is gekruid met vijfkruidenpoeder - veel gebruikt in de Aziatische keuken met een combinatie van vijf smaken: zoet, zout, zuur, bitter en pittig.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode peper
1 stuk(s)
Knoflookteen
240 gram
Oosters gekruide kippendijreepjes
400 gram
Oosterse groentemix
20 ml
Sojasaus
(BevatGlutenbevattende granen, Soja)200 gram
Noedels
(BevatGlutenbevattende granen)1.5 el
Zonnebloemolie
3 el
Ketjap
naar smaak
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd fijn. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijreepjes, knoflook en rode peper 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. Voeg groentemix toe. Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Breek ondertussen de noedels boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af. Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.
Verdeel het gerecht over de borden. Voeg ketjap toe naar smaak.