
Piri-piri dankt zijn naam aan het woord voor ‘peper’ in het Swahili. Deze pikante peper komt oorspronkelijk uit Afrika en kan op verschillende manieren worden gebruikt, van sauzen en marinades tot kruidenmengsels.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Bruine snelkookrijst
100 gram
Broccolirijst
5 ml
Vissaus
(Bevat: Vis)
90 ml
Kokosmelk
1.5 tl
Piri-pirikruiden
5 gram
Gemberpuree
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Kipfilet met mediterrane kruiden
½ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout



