Skip to main content
Mangokwark met knapperbröd en pindakaas
Mangokwark met knapperbröd en pindakaas

Mangokwark met knapperbröd en pindakaas

3.3
(52)
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Sesamzaad
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Mango

200 gram

Magere kwark

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Crackers

(Bevat: Gluten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Pindakaas

(Bevat: Pinda's)

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)288 kcal
Energie (kJ)1205 kJ
Vetten13 g
waarvan verzadigd2 g
Koolhydraten22 g
Vezels4 g
Eiwitten17 g

Benodigdheden

Kom
Staafmixer

Instructies

1

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en meng de mango met de magere kwark in een hoge kom. Pureer met een staafmixer tot een egale mangokwark.

2

Smeer de pindakaas op het knapperbröd.

3

Verdeel de mangokwark over de kommen en serveer met het knapperbröd.

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders