Spinaziepesto is milder dan traditionele basilicumpesto, met een vleugje zoetigheid van de spinazie. De subtiele smaak zal delicate ingrediënten niet overheersen, dus het is een geweldige keuze voor lichtere gerechten zoals vis of pasta.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
125 gram
Rode kerstomaten
50 gram
Spinazie
20 gram
Rucola
10 gram
Vers basilicum
¼ stuk(s)
Citroen
10 gram
Geroosterde cashewnoten
(Bevat: Cashewnoten, Noten Kan bevatten: Macadamianoten, Noten, Paranoten, Pecannoten, Pistachenoten, Walnoten, Amandelnoten, Hazelnoten)
20 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
¾ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige pesto is lekker als dressing door een salade de volgende dag, of op een boterham met kaas en tomatenschijfjes voor lunch.