Je brengt de pasta op smaak met Siciliaanse kruiden. Deze mix bestaat onder andere uit tomaat, ui, paprika, basilicum en oregano.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
¼ stuk(s)
Citroen
2 stuk(s)
Pangasiusfilet
(Bevat Vis)
90 gram
Volkoren spaghetti
(Bevat Gluten, Khorasan (tarwe), Tarwe Kan bevatten Lupine, Mosterd, Soja, Ei)
½ el
[Plantaardige] boter
1 el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat 200 gram venkel bijna 1/4 van de ADH kalium bevat? Kalium speelt een belangrijke rol in het regelen van de vochtbalans van ons lichaam en bij het doorgeven van prikkels naar ons zenuwstelsel.
Tip: Is de saus te droog? Voeg dan nog een beetje kookvocht toe.