Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto

Krieltjesschotel met rundergehakt en rode pesto

met Italiaanse groenten en verse peterselie

Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze in de schil kookt?

Labels:
Eet mij eerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

250 gram

Krieltjes

2.5 gram

Verse krulpeterselie

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

200 gram

Italiaanse groentemix met champignons

40 gram

Rode pesto

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)826 kcal
Energie (kJ)3456 kJ
Vetten47 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten56 g
waarvan suikers8 g
Vezels6.3 g
Eiwitten39 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan

Instructies

Cuire les grenailles
1

Dans la casserole pour les grenailles, portez une grande quantité d’eau à ébullition. Coupez-les en deux, voire en quatre pour les plus grandes. Faites-les cuire 12 à 15 minutes à couvert. Ensuite, égouttez. Pendant ce temps, ciselez le persil frisé.

Cuire le bœuf haché
2

Dans la sauteuse faites chauffer l’huile d’olive à feu vif. Faites-y cuire le bœuf haché épicé 3 à 4 minutes.Ajoutez le mélange de légumes et la moitié du persil, puis faites cuire 5 à 6 minutes.

Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur - alle drie dragen bij aan een sterk en energiek lichaam!

Mélanger
3

Ajoutez les grenailles et le pesto rouge à la sauteuse. Remuez bien et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.

Servir
4

Servez le plat et garnissez avec le reste de persil.