Wist je dat aardappelen meer vitaminen behouden als je ze in de schil kookt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
250 gram
Krieltjes
2.5 gram
Verse krulpeterselie
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
200 gram
Italiaanse groentemix met champignons
40 gram
Rode pesto
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
Dans la casserole pour les grenailles, portez une grande quantité d’eau à ébullition. Coupez-les en deux, voire en quatre pour les plus grandes. Faites-les cuire 12 à 15 minutes à couvert. Ensuite, égouttez. Pendant ce temps, ciselez le persil frisé.
Dans la sauteuse faites chauffer l’huile d’olive à feu vif. Faites-y cuire le bœuf haché épicé 3 à 4 minutes.Ajoutez le mélange de légumes et la moitié du persil, puis faites cuire 5 à 6 minutes.
Tip: De groentemix in dit gerecht bevat voornamelijk groene groenten. Groene groenten zijn onder andere rijk aan ijzer, calcium en foliumzuur - alle drie dragen bij aan een sterk en energiek lichaam!
Ajoutez les grenailles et le pesto rouge à la sauteuse. Remuez bien et poursuivez la cuisson 1 à 2 minutes.
Servez le plat et garnissez avec le reste de persil.