Onze slager heeft de kippendij alvast voorgekruid met smaakmakers als oregano, peterselie en paprika, zo kun jij het marineren vandaag overslaan. Voor nog meer smaak voeg je bospaddenstoelenpesto toe aan dit gerecht, dat past perfect bij het seizoen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode paprika
50 gram
Spinazie
(Kan bevatten: Selderij)
100 gram
Kippendijreepjes
40 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Noten Kan bevatten: Selderij, Pinda's)
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Kook 300 ml water per persoon in een pan met deksel voor de krieltjes. Halveer de krieltjes en snijd eventuele grote krieltjes in kwarten. Kook de krieltjes 12 – 15 minuten in de pan met deksel.
Snipper ondertussen de ui en snijd de rode paprika in blokjes.
Scheur de spinazie klein.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de ui, paprika en gekruide kippendijstukjes 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de helft van de spinazie toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout.
Meng de krieltjes, paprika, gekruide kippendijstukjes en overige spinazie in een saladekom.
Voeg de bospaddenstoelenpesto toe en breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel het gerecht over de borden.