Wil je jouw zelfgemaakte tzatziki extra body en smaak geven en heb je tijd over? Laat de yoghurt dan eerst nog uitlekken in een fijne doek.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Aubergine
250 gram
Krieltjes
50 gram
Biologische volle yoghurt
20 gram
Aioli
2 stuk(s)
Kippendijfilet
⅓ stuk(s)
Komkommer
5 gram
Verse oregano
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
1 el
Olijfolie
Tip: Hoe langer je de kip laat marineren, hoe meer smaak hij krijgt. Heb je ‘s ochtends tijd? Marineer de kip dan al en laat de smaken tot gebruik intrekken in de koelkast.
Tip: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen, win-win-win dus!