Vadouvan is een Franse variant op Indiase masala. Het resultaat: een unieke curry met een zoete en subtiel rokerige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅘ cm
Verse gember
½ stuk(s)
Prei
75 gram
Basmatirijst
⅓ zakje(s)
Vadouvan
(Bevat Mosterd)
125 ml
Kokosmelk
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
¼ stuk(s)
Limoen
100 gram
Garnalen
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Wittewijnazijn
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wist je dat de meeste vitaminen en mineralen in het groene deel van de prei zitten? Niet weggooien dus! Het bevat veel vitamine B6, belangrijk voor je spieren én goed voor je immuunsysteem.