Raak de juiste snaar aan de eettafel. Voeg een vleugje magie toe aan je maaltijd met dit op Disneyland® Paris geïnspireerde recept en maak kans op een exclusief weekend tijdens het Disney Music Festival.
AJOUTEZ UNE NOTE DE MAGIE À VOS REPAS. Faites vibrer vos repas au rythme des recettes Disneyland® Paris et tentez de gagner un week-end musical exclusif.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Passata
⅓ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Flammkuchen
½ stuk(s)
Tomaat
20 gram
Rucola en veldsla
⅓ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
50 gram
Geraspte mozzarella
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¾ el
Extra vierge olijfolie
¾ el
Olijfolie
1 el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Verhit een klein scheutje olijfolie in een steelpan op middelhoog vuur en fruit de knoflook 1 - 2 minuten. Voeg de passata, de Italiaanse kruiden, de honing en de helft van de witte balsamicoazijn toe en laat de saus 8 - 10 minuten indikken. Breng de saus op smaak met peper en zout (zie Tip).
Tip: Proef de saus en maak hem eventueel iets zoeter of frisser door meer honing of azijn toe te voegen.
Snijd de ui in halve ringen (zie Tip). Snijd de paprika in blokjes. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier en bak 7 - 8 minuten in de oven.
Tip: Heb je ui over? Snipper dan de overige ui en voeg toe aan de salade.