In dit recept leg je het feta blok in zijn geheel in de oven. Zodra de feta smelt vormt dit een heerlijk romige saus voor bij de orzo.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Courgette
50 gram
Feta
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
75 gram
Orzo
½ stuk(s)
Rode ui
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?
Tip: De ovenschotel is klaar als de groenten beetgaar zijn en de feta goed zacht is geworden.
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan natriumarme bouillon of laat het bouillonblokje helemaal achterwege.