Conchiglie met rode pesto en feta
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Conchiglie met rode pesto en feta

Conchiglie met rode pesto en feta

met rode paprika, veldsla en basilicum

Conchiglie - weet jij hoe je deze pastasoort in het Italiaans uitspreekt? (Het juiste antwoord is: con-keel-yay!)

Labels:
Veggie
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd20 minuten
MoeilijkheidMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Rode paprika

1 stuk(s)

Tomaat

90 gram

Conchiglie

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2.5 gram

Vers basilicum

40 gram

Rode pesto

40 gram

Veldsla

Zelf toevoegen

½ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

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Voedingswaarden

Energie (kcal)837 kcal
Energie (kJ)3500 kJ
Vetten49 g
waarvan verzadigd12.3 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers10.1 g
Vezels5.5 g
Eiwitten22 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Wok of hapjespan
Wok of hapjespan
Saladekom

Instructies

Découper et cuire
1

Pour les conchiglie, portez une grande quantité d’eau à ébullition dans la casserole.Émincez l’échalote et détaillez le poivron rouge et la tomate en dés. Faites cuire les conchiglie 14 à 16 minutes dans la casserole, à couvert. Ensuite, égouttez-les et réservez-les sans couvercle.

Cuire les légumes
2

Pendant ce temps, faites chauffer l’huile d’olive dans le wok ou la sauteuse et revenir l’échalote 2 minutes à feu moyen-doux.Ajoutez le poivron et la tomate et poursuivez la cuisson 5 à 6 minutes en remuant. Salez et poivrez.Pendant ce temps, découpez la feta en dés de 1⁄2 cm et déchirez finement les feuilles de basilic.

Tip: Wist je dat 1 rode paprika ongeveer net zo veel vitamine C bevat als 3 sinaasappels? Daarnaast is paprika rijk aan vitamine E - een antioxidant die onze cellen, bloedvaten en organen beschermt.

Mélanger les pâtes et la salade
3

Ajoutez les conchiglie et le pesto rouge au wok ou à la sauteuse et réchauffez 1 minute.Dans le saladier, préparez une vinaigrette avec l’huile d’olive vierge extra et le vinaigre balsamique noir. Salez et poivrez.Mélangez la vinaigrette à la mâche.

Servir
4

Servez la mâche et les conchiglie sur les assiettes. Garnissez le plat avec la feta et le basilic.