Vandaag bereid je een pasta pesto met rode pesto, in plaats van groene. Deze pesto wordt gemaakt van zongedroogde tomaten en voegt veel smaak toe aan dit gerecht.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Tomaat
90 gram
Conchiglie
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2.5 gram
Vers basilicum
40 gram
Rode pesto
30 gram
Veldsla
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Zwarte balsamicoazijn
Tip: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.