
Cheddar is de perfecte kaas voor een cheeseburger: vol karakter en met een hoog vetgehalte, waardoor hij goed smelt.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
200 gram
Aardappelwedges
½ stuk(s)
Kumato-tomaat
½ head
Botersla
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
15 gram
Geraspte cheddar
1 plak(ken)
Ontbijtspek
1 stuk(s)
Mini-hamburgerbroodje
30 gram
Tomatenketchup
25 gram
Zure room
¼ stuk(s)
Tomaat
naar smaak
Peper en zout
½ el
Rodewijnazijn
1 tl
Mosterd
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Zonnebloemolie


Tip: Houd je van rauwe ui door de salade? Bak dan de helft van de ui mee en doe de rest door de salade.

